Látkové vertikální žaluzie – Baťův institut ve Zlíně

V tomto prostoru Baťova institutu ve Zlíně se snoubí nádherná architektura prvorepublikové budovy s moderním designem současnosti.

Detailní informace k realizaci

Vertikální žaluzie zde zajišťují variabilní funkci soukromí jednotlivých administrativních prostor. Látkové vertikální žaluzie instalované v tomto prostoru dokazují, že nejsou jen funkčním prvkem současných interiérů administrativních budov, ale také mohou být velmi elegantní a citlivé vůči jednotlivým interiérům. To co dodává této realizaci na kráse, při použití jednoduchých prvků je především jejich zasazení do prostoru interiéru. Všimněte si, že „obyčejné“ vertikální žaluzie jsou zde instalovány od stropu po zem s minimální distancí od podlahy 1cm. Taktéž jejich šířka je od jedné boční strany k druhé. Právě tyto detaily činí z této realizace designový prvek interiéru. Taktéž stojí za povšimnutí nenásilná kombinace vertikálních žaluzií s látkovými roletami, kdy každý prvek je účelně navržen tak aby splnil všechny potřeby daného interiéru.
Kontaktujte nás Kontaktujte nás