Realizace plisé v restauraci na Velehradě

Plissé, které jsme instalovali slouží několika účelům. Prvním z nich je zajištění návštěvníkům restaurace dostatečnou ochranu před slunečním zářením a zatemnění prostoru pro možnost využití projekce.

Detailní informace k realizaci

Restaurace se nachází v prvním podlaží, nově zrekonstruovaného komerčního domu s výhledem přímo na hlavní turistickou památku, za kterou putuje do tohoto malebného městečka nejeden milovník historických staveb. Bohužel výhled není pouze na dominantu náměstí, ale také například na obecní toalety či pouliční stánky, které se nachází hned pod okny restaurace. Plissé které jsme instalovali na jednotlivá křídla dřevěných oken, slouží tak hned několika účelům. Prvním z nich je samozřejmě zajistit návštěvníkům restaurace dostatečnou ochranu před slunečním zářením. Dalším využitím je zatemnění prostor pro možnost využití projekce, která je součástí restaurace a v neposlední řadě zajištění ideálního výhledu z oken ven. Právě pro orientaci výhledu je v tomto případě plisé ideální. Díky jeho variabilitě a možnosti ovládání dvěma směry lze tak vytvářet pomyslné obrazy, které pomáhají nabudit snad až mystickou atmosféru tohoto výjimečného místa. Sami se můžete přesvědčit, že při nastavení plisé do té správné polohy zůstává zachován pohled na vše, proč do tohoto místa přijíždí návštěvníci a přitom vše co by tento pohled mohlo rušit je důmyslně skryto za látkou plisé. Použití plisé je zde také velmi praktickou záležitostí, jelikož se na látce nedrží prach a zároveň nepohlcuje pachy například z jídla či kouře cigaret. Stává se tak pro majitele restaurace bezúdržbovou záležitostí.
V prostorách restaurace jsme dále instalovali tapety, které svou barevností a zvoleným vzorem nabudili pozitivní atmosféru celého interiéru. Použity jsou Vinylové tapety, vzhledem k jejich omyvatelnosti a snadné údržbě.
Kontaktujte nás Kontaktujte nás